Volg ons werk

Moet je per se geld geven om te kunnen helpen? Of zelf naar crisisgebied afreizen? Absoluut niet. Ook met je laptop en smartphone kun je een verschil maken. Wij hebben namelijk betrokken mensen nodig die het belang van medische noodhulp verspreiden. Volg ons daarom op Facebook, Twitter en Instagram. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je krijgt dan boeiende verhalen en updates uit het veld. Ze zijn de moeite waard!
Help onze teams wereldwijd

Twee ebolahulpverleners omhelzen elkaar tijdens de ebola-uitbraak van 2014 in Liberia. Dat mag alleen in hun beschermende kleding, omdat lichamelijk contact bij een uitbraak niet mag.
Onze hulpverleners zetten zich elke dag keihard in om wereldwijd medische zorg te geven aan mensen die dit het hardst nodig hebben.

Geven met voordeel

Artsen zonder Grenzen ondersteunt de intensivecareunit en de spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis in Sulaymaniyah-stad, Irak.
Wist je dat je tot 52% van je gift terug kunt krijgen als je periodiek aan ons schenkt? Wij betalen geen belasting over deze gift en een notaris is niet meer nodig.

Gift overmaken? Gebruik ons IBAN-nummer:
NL13INGB0000004054
t.n.v. Artsen zonder Grenzen te Amsterdam
Sluit zoeken

Zoekveld