Hoe werkt doneren via SMS aan Artsen zonder Grenzen?

Doneren via SMS aan Artsen zonder Grenzen kan door in een sms-bericht ‘ARTS’ of 'ARTSEN' naar 4333 te sturen.

Doneren via SMS

De donatie bedraagt eenmalig € 3,00 per ontvangen bericht. Na je sms-bericht krijg je namelijk van ons een dank-sms. Deze dank-sms brengt jouw provider eenmalig, en met eventuele telefoonkosten voor het versturen van de sms, in rekening op je eerstvolgende maandfactuur.

 
Geen abonnement

Dit is geen abonnementsdienst, maar een eenmalige sms-dienst. Afmelden is dus niet nodig.

 

Branchevereniging goede doelen

Voor het aanbieden van mobiel doneren werkt Artsen zonder Grenzen samen met GEEF-SMS, een onderdeel van Goede Doelen Nederland, de branchevereniging voor landelijk wervende goede doelen.

 

Gedragscode

Deze dienst voldoet aan de SMS-gedragscode (www.smsgedragscode.nl).

 

Opbrengst en kosten

De volledige opbrengst van de actie wordt gebruikt voor ons werk, met aftrek van de kosten van de operators (ongeveer 12%).

 

Persoonsgegevens

Artsen zonder Grenzen legt het ontvangen mobiele nummer vast ter uitvoering van deze actie. We gebruiken dit alleen voor eigen doeleinden en verstrekken het niet aan derden. Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandeld. We zullen je mogelijk (eenmalig) bellen om je te informeren over ons werk en andere manieren om ons te steunen. Als donateur geldt het Bel-me-niet-register niet. Word je toch liever niet gebeld? Stuur dan even een e-mail naar info@artsenzondergrenzen.nl.

 

Sluit zoeken

Zoekveld