Baby zonder Grenzen

Juist als je zwanger bent, besef je hoe belangrijk medische zorg is. Helaas is voor duizenden moeders en baby’s in crisisgebieden hulp van een arts of verloskundige niet vanzelfsprekend.

Wij vragen daarom ouders in Nederland mee te doen aan onze speciale actie Baby zonder Grenzen. Je vraagt dan je kraamvisite om een gift voor Artsen zonder Grenzen als kraamcadeau. Het geld dat je inzamelt, gaat specifiek naar onze moeder-en-kindzorgprojecten.

 

Hulp bij je actie

Wordt jouw baby een Baby zonder Grenzen? Onze publieksvoorlichter Margit helpt je graag met een speciaal actiepakket én een uniek rompertje voor je baby. Margit is te bereiken op telefoonnummer 020 520 8723 of e-mailadres baby@artsenzondergrenzen.nl.

 

 

Op het geboortekaartje

Als je meedoet met Baby zonder Grenzen dan wil je dit melden op het geboortekaartje. Bekijk hoe je je kraamvisite informeert.

 

Eigen actiepagina

Je kunt je eigen babypagina aanmaken via onze speciale actiewebsite. Hierop kun je foto’s plaatsen, een weblog bijhouden en je kraamvisite online hun gift laten overmaken.

 

Meedoen?

Dus is er een baby op komst, heb je alle babyspullen al in huis én lijkt het je een mooi idee om moeders en baby’s aan de andere kant van de wereld te helpen? Deel dan je geluk en doe mee met Baby zonder Grenzen. Aanmelden is simpel: met één formulier ben je klaar. Meld je aan met het aanvraagformulier.

 
© Ton Koene

 

"Zij mag opgroeien in een land waar veel welvaart is en waar de medische zorg voor iedereen goed en toegankelijk is. Op internet en het journaal zie je bijna dagelijks dat dit niet voor alle kinderen in de wereld is weggelegd. Het leek ons daarom mooi om iets te kunnen betekenen voor moeders en kinderen elders in de wereld."

- Mariken en Marcel, ouders van Baby zonder Grenzen Linde

Sluit zoeken

Zoekveld