© Olga Overbeek

Speciale bijeenkomsten

Artsen zonder Grenzen organiseert dit najaar diverse bijeenkomsten voor donateurs over noodhulp, erven en schenken.

Wij vertellen u op deze bijzondere middagen over het werk van onze hulpverleners en zullen dieper ingaan op vragen over erven en schenken.

 

Over noodhulp, erven en schenken

Een van onze hulpverleners vertelt u over zijn of haar indrukwekkende ervaringen in het veld. Een notaris geeft daarna een presentatie over erven en schenken. Er worden vragen behandeld die vaak bij onze donateurs leven, zoals: wanneer heb je een testament nodig, wat is de positie van de langstlevende partner, hoe kan ik een goed doel opnemen in mijn testament, wat is de rol van een executeur, hoeveel bedraagt de erfbelasting. Ook zal de notaris aandacht besteden aan het levenstestament. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen.

 

Agenda

Binnenkort kunt u hier een overzicht verwachten van de bijeenkomsten die u in het voorjaar van 2017 kunt bezoeken.

 

Komt u ook?

Artsen zonder Grenzen kan haar werk niet kan doen zonder haar donateurs. Daarom vinden wij het belangrijk om de mensen die ons steunen persoonlijk te ontmoeten. Zodra de bijeenkomsten voor 2017 bekend zijn, kunt u een e-mail sturen naar bijeenkomst@artsenzondergrenzen.nl met vermelding van uw naam, adres, het aantal personen en de bijeenkomst die u wilt bezoeken. U kunt ook bellen met relatiemanagers Fiona Hoogveld of Frank Theunissen: 020-520 8056 of 020-520 8949.

Sluit zoeken

Zoekveld