Doneer per sms

Hoe werkt het?

  1. SMS-doneren aan Artsen zonder Grenzen kan door een sms-bericht ‘ARTS’ aan 4333 te sturen. De donatie bedraagt eenmalig € 2,50. Deze zal de provider bij de volgende maandfactuur verrekenen. Na het versturen van deze sms ontvangen deelnemers een bedank-sms van Artsen zonder Grenzen.
  2. Voor het aanbieden van mobiel doneren werkt Artsen zonder Grenzen samen met GEEF-SMS, een onderdeel van VFI, de branchevereniging voor landelijk wervende goede doelen.
  3. Deze dienst voldoet aan de SMS-gedragscode. http://www.smsgedragscode.nl/
  4. De volledige opbrengst van de actie wordt gebruikt voor ons werk, met aftrek van de kosten van de operators (+/- 12%)

 

Persoonsgegevens

  1. Artsen zonder Grenzen legt het ontvangen mobiele nummer vast ter uitvoering van deze actie. Deze gegevens zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld. We zullen je mogelijk eenmalig bellen om je te informeren over ons werk en te bespreken of er andere manieren zijn waarop je ons wilt steunen.
  2. Als je hier geen prijs stelt kun je dit per e-mail laten weten:
    info@artsenzondergrenzen.nl
  3. Artsen zonder Grenzen zal de verkregen telefoonnummers uitsluitend gebruiken voor haar eigen doeleinden en niet verstrekken aan derden.
Sluit zoeken

Zoekveld